«SIKKER Bedrift» – en komplett skyløsning. Les mer

Vi bytter logo – men er fremdeles Fagdata!

Fagdata er inne i en sterk og positiv utvikling, og har det siste halvåret jobbet godt med å bli integrert i Sodvin-konsernet.

Fagdata bygges nå opp til å være spydspissen for IT-drift og skytjenester i Sodvin. Vi skal være kompetansenavet innen IT. Flere av Sodvins dyktige IT-medarbeidere jobber nå i Fagdata, og Sodvins kunder får nå ta del i del i vårt «univers» av sikre skytjenester. Det satset virkelig i disse dager, som vises tydelig gjennom etableringen i nytt datasenter tidligere denne måneden. Dette ville trolig ikke vært mulig uten Sodvin i ryggen.

Fagdata har gjennom årenes løp blitt et respektert og anerkjent merkevarenavn. Mye takket være kravstore kunder ,med IT-fokus på tilgjengelighet og sikkerhet, som har dyttet oss fremover. Dere har stilt krav til kompetanse og fremdrift! Slik har vi kontinuerlig utviklet oss frem til der vi er i dag. Takk.

Fagdata er nå altså del av noe større. For å illustrere denne tilhørigheten endrer vi logo og markedsnavn slik at vi harmonerer med resten av konsernet. Vi beholder likevel det kvalitetsstempelet som Fagdata er, og vil nå utad markedsføre oss som Sodvin-Fagdata. Fagdata-navnet beholdes da også i logoen!

Det er inntil videre kun firmalogoen som endres. Den karakteristiske blå FD-logoen vil fremdeles være på tjenestenivå. Vi vil heller ikke endre URL’er til påloggingssider.

Vi ønsker dere en riktig god sommer, og vi lover å holde dere oppdatert om alle de spennende tjenestene vi har på gang for høsten!

Fagdata AS © 2022 | Personvern