«SIKKER Bedrift» – en komplett skyløsning. Les mer

Våre e-postservere er trygge!

Det har de seneste dagene vært skrevet mye om hackerangrep gjennom en svakhet i Microsoft Exchangeserver. Spesielt har hendelsen på Stortinget fått mye oppmerksomhet.

Fagdata ble informert om sikkerhetshullet i forrige uke, og iverksatte umiddelbart tiltak. Det ble, på kort varsel, gjennomført et ekstraordinært vedlikhold på alle våre e-postservere, hvor det omtalte sikkerhetshullet i Microsoft Exchangeserver ble tettet. Vi har i etterkant kjørt en sårbarhetsscan, og fått bekreftet at vi ikke har hatt noen sikkerhetsbrudd på våre systemer!

IT-sikkerheten settes stadig på prøve, og vi vil fortsette å se forsøk på dataangrep gjennom alle typer programmer, nettverk og dataenheter. Derfor er det essensielt at bedrifter fokuserer på IT-sikkerhet! 

Vi kan hjelpe dere med å kartlegge eksponeringen deres mot internett. Enten det er nettverk, applikasjon eller fysiske enheter. Spør oss, så legger vi en felles plan!

Tilslutt en innstendig bønn fra våre egne sikkerhetseksperter i Fagdata; Vær så snill å aktiver to-faktorautentisering på alle tjenester der det er mulig. Det er sikkerhetsregel nr 1.


Les mer om autentisering


Fagdata AS © 2022 | Personvern