FD Enhetskontroll PC / Mac

FD Enhetskontroll PC/Mac er en løsning for oppdatering og fjernadministrasjon av stasjonære og bærbare pc’er og Mac’er.

Løsningen gir brukeren en sikkerhet om at enheten holdes kontinuerlig oppdatert med de siste oppdateringer av kritiske patcher for operativsystem, MS Office, Adobe og Java.

FD Enhetskontroll PC/Mac utfører også en kontinuerlig helsesjekk av maskin, og melder om kritiske maskinvareutfordringer slik at forutsatte maskinfeil kan unngås.

Sammen med Anti-virusløsningen FD Anti-virus, oppnår brukeren en tilfredsstillende sikkerhet for sin enhet.

Detaljer

Oppdateringer, et nødvendig onde

Det er viktig å holde alle maskiner oppdatert, slik at de ikke er sårbare for dataangrep. Det holder ikke lenger med bare et oppdatert antivirusprogram, man må også holde programvare og operativsystem oppdatert for å være sikker på å ikke bli infisert av skadelige programmer. Disse kan benytte sikkerhetshull til å komme inn og misbruke maskinen. Dert er derfor viktig at alt til enhver tid er oppdatert.

Automatisert oppdatering

Ved bruk av FD Enhetskontroll PC/Mac vil oppdateringsprosessen automatiseres. Det installeres en liten klient på hver maskin. Klientene undersøker maskinene og sier selv ifra hva de trenger av oppdateringer. Det dyttes så ut de nødvendige oppdateringer til maskinene, og holder alt oppdatert.

Løsningen oppdaterer:
Microsoft OS, Mac OS, Microsoft Office, Oracle Java, Adobe Reader og Adobe Flash.
Annen programvare kan oppdateres på forespørsel.

Helsesjekk av maskinen

I tillegg til å oppdatere maskinene så får man også full status på maskinparken. Klienten som ligger på maskinen rapportere inn helsetilstanden til hver maskin. Er det for lite minne, begynner disken å bli full eller harddisken begynner å få problemer. Man kan da ta tak i dataproblemene før maskinen krasjer.

Inventarregistering / rapportering

Gjennom bruk av FD Enhetskontroll PC/Mac vil bedriften få full registering av maskinpark og installert programvare. Rapporter på all oppdateringsaktivitet og status på maskinpark vil bli sendt til bedriften IT-ansvarlige.

Fordeler og ulemper

Fordeler:- Alltid oppdaterte maskinvare
- Inventarkontroll (maskiner og lisenser)
- Driftsstatus hver enkelt maskinvare
Ulemper:

Priser

FD Enhetskontroll PC/Mac
Pris: 49 kr/mnd pr enhet

Produktsammenligning

Fagdata AS © 2019 | Personvern