FD Anti-virus

FD Anti-Virus er en fullstendig sikkerhetsløsning for både PC’er og mobile enheter. Løsningen gir beskyttelse på storbedriftsnivå fra sikre og sentraliserte administrasjonskonsoll.

FD Anti-Virus baserer seg de tjenester fra verdens ledende produsenter av Anti-Virusløsninger.

 

Detaljer

Sentral administrasjon

Alle enheter administreres fra Fagdata sitt driftssenter, og brukerne kan alltid føle seg trygge på at dataene er sikre. Med FD Anti-Virus er enhetene beskyttet mot virus, spionprogrammer, spam, ondsinnede nettsteder – uansett hvor de er tilkoblet.

Ved oppsett av nye enheter meldes enheten inn til Fagdata, og i retur tilsendes en link for automatisk nedlastning av antivirus-klienten. Man benytter samme nedlastningslink for alle typer enheter, og systemet finner selv ut om enheten er en PC, nettbrett eller mobiltelefon, samt hvilket operativsystem som skal sikres.

Fagdata har et administrasjonsverktøy hvor samtlige aktive brukerabonnement administreres. Via administrasjonsverktøyet har man oversikt over sikkerhetssituasjonen, og kan se trusselbildet på hver enkelt enhet.

FD-Anti-virus støtter maskiner med operativsystemene Windows og Mac OS, og mobile enheter med operativsystemene Android og iOS.

Passer til:

Alle bedrifter som benytter internett.

Fordeler og ulemper

Fordeler:- Enkel distribusjon til alle brukere i bedriften
- En lisens som aldri går ut på dato
- Kan brukes på nær sagt alle enheter
- Sentral administrasjon hos Fagdata
Ulemper:Ingen

Priser

FD Anti-virus PCFD Anti-virus Mobil
Pris: 35 kr/mndPris: 20 kr/mnd

Produktsammenligning

Fagdata AS © 2020 | Personvern