Business as usual - fra hjemmekontorer! Les mer

Antivirus

FD Anti-virus

FD Anti-Virus er en tradisjonell Anti-virusløsning for både PC’er og mobile enheter. Løsningen baserer seg «signaturbasert» beskyttelse fra sikre og sentraliserte administrasjonskonsoll.

FD Anti-Virus baserer seg på løsningen fra Trend Micro.

Vi anbefaler at du også vurderer neste generasjons Anti-virus.

Se produktet FD Protect.

Les gjerne bloggene «Tradisjonelle Anti-virus virker ikke lenger!» og «Hvorfor trenger vi en ny generasjon av Anti-virus?»

 

 

 

Detaljer

Sentral administrasjon

Alle enheter administreres fra Fagdata sitt driftssenter. Med FD Anti-Virus er enhetene beskyttet mot kjente filbaserte virus, spionprogrammer og spam – uansett hvor de er tilkoblet.

Ved oppsett av nye enheter meldes enheten inn til Fagdata, og i retur tilsendes en link for automatisk nedlastning av antivirus-klienten. Du benytter samme nedlastningslink for alle typer enheter, og systemet finner selv ut om enheten er en PC, nettbrett eller mobiltelefon, samt hvilket operativsystem som skal sikres.

Fagdata har et administrasjonsverktøy hvor samtlige aktive brukerabonnement administreres. Via administrasjonsverktøyet har vi oversikt over sikkerhetssituasjonen, og kan se trusselbildet på hver enkelt enhet.

FD-Anti-virus støtter maskiner med operativsystemene Windows og Mac OS, og mobile enheter med operativsystemene Android og iOS.

Passer til:

Alle mobileenheter og PC’er av ikke kritisk art.

Fordeler og ulemper

Fordeler:- Enkel distribusjon til alle brukere i bedriften
- En lisens som aldri går ut på dato
- Kan brukes på nær sagt alle enheter
- Sentral administrasjon hos Fagdata
Ulemper:- Kun "signaturbasert" sikkerhet
- Håndterer ikke "dag-null" trusler
- Håndterer ikke fil-løse trusler

Priser

FD Anti-virus
Pris: 35 kr/mnd

Produktsammenligning

Fagdata AS © 2020 | Personvern