«SIKKER Bedrift» – en komplett skyløsning. Les mer

SIKKER2021 – Sodvin tar et krafttak for IT-sikkerheten

SIKKER2021 er et sikkerhetsbevissthetskurs for alle ansatte i bedriften. Det kjøres 8 leksjoner på 3-5 minutter. Disse sendes ut pr e-post, og deltakere kan gjennomføre kurset når det måtte passe!

Kurset var opprinnelig satt opp som en del av Nasjonal Sikkerhetsmåned i oktober 2021. Grunnet stor entusiasme hos bedrifter vi har kontakt med, har vi besluttet å tilby kurset med individuell oppstart ut mars! .

 

Som en solid nasjonal IT-sikkerhetsleverandør tilbyr da Sodvin sikkerhetskampanjen «Sikker2021».

Vi har inngått et samarbeid med opplæringsportalen Xtramile om et digitalt kursopplegg for å heve IT-sikkerhetskompetanse hos alle ansatte hos alle våre kunder og samarbeidspartnere, innenfor alle våre forretningsområder!

– og vi tilbyr det i tillegg fullstendig kostnadsfritt!

Ta kontakt

Hvorfor gjør vi dette?

I 2020 opplevde vi et år som var ganske spesielt. Pandemien førte også med seg større aktivitet blant svindlere. Daglig blir ansatte i norske virksomheter lurt, og over 95 % av alle svindelforsøk starter med en lenke i en e-post som svindleren ønsker du skal klikke på. De som prøver å lure oss har blitt flinkere, og e-postene kan se helt ekte ut. De har kanskje informasjon om deg som de har hentet fra sosiale medier eller på internett. På den måten kan de til og med tilpasse e-posten til enkeltpersoner.

Når svindlerne blir flinkere så er det viktig at vi også blir flinkere. Vi må alle følge med i timen. Ta kurset og lær deg hva du og dine ansatte kan gjøre!

Bli din egen sikkerhetssjef !

Kurset vil gjøre deg og alle andre ansatte i stand til å kjenne igjen mulige trusler mot virksomheten, og dermed redusere sjansen for at bedrift blir svindlet!

  • Hva skal du se etter i innkommende e-poster?
  • Er mailadressen legitim?
  • Er lenken i e-posten trygg?

Vi anser det som svært viktig at deres bedrift deltar. Mange bedriftsledere velger faktisk å anse kurset som obligatorisk for alle som skal jobbe med bedriftens IT-løsninger.

Hvordan melde seg på Sikker2021

Dersom du ønsker at din bedrift være med på denne digitale sikkerhetsdugnaden, ber vi deg fylle inn skjemaet under, eller  sende en e-post til sikker2021 @ sodvin.no. Vi kontakter deg så snart vi kan for å avtale og koordinere oppstart!

Tusen takk for at din bedrift bidrar til økt IT-bevissthet i kampen mot svindlere.

Kurset er kostnadsfritt

    Fagdata AS © 2022 | Personvern