«SIKKER Bedrift» – en komplett skyløsning. Les mer

Sikker Utskriftsadministrasjon – Printix

Printix er en skytjeneste som endrer hele tankegangen rundt håndtering av utskrifter, både for brukerne og for selve printeradministrasjonen. Løsningen er bygget for den moderne skybaserte arbeidsplassen, og er litt som et Kinderegg; den gir glede til både IT-ansvarlig, de ansatte og ledelsen!

Ta kontakt

Forenkler Utskriftsadministrasjonen

Printix reduserer administrasjonen og vedlikeholdet knyttet til utskrift. For det første trenger du ikke forholde deg til en lokal printserver. Bare det åpner for en «cloud only»-strategi, samt at det reduserer kostnader for lokal infrastruktur. For det andre vil Printix minimere  den administrative og vedlikeholdsmessige kompleksiteten ved å håndtere ulike maskinvarer, programvarer, operativsystemer og leverandørspesifikke printerkrav. Tjenesten kan også bistå med å oppdage, definere og konfigurere printing køer.

Les artikkelen «Printix endrer verden innen utskriftsadministrasjon«

Utskrift skal være enkelt

Tenk om du fikk tilgang til alle bedriftens skrivere og din egen hjemme – fra hvor som helst, og med den pc’en, nettbrettet eller mobilen du ville?

Tenk om du, når du kom på kontoret, bare kunne gå bort til skriveren, løfte telefonen og starte alle utskrifter du har sendt til skriveren siden sist?

Dette er mulig med Printix!

Månedspris

Fra 29,- per bruker

Etableringsgebyr på kr 250,- kommer i tillegg.

Minimum 15 brukere

Flytt printtjenesten ut i skyen!

Kontakt oss for å komme i gang med Printix.

    Fagdata AS © 2022 | Personvern