Business as usual - fra hjemmekontorer! Les mer

Microsoft Office 365 – pakker

Microsoft Office 365 kan leveres i forskjellige fullpakker avhengig av ønsket funksjonalitet og bruksmiljø. Dette pakker som inneholder de vante Office-programmene + et varierende utvalg av Microsofts skytjenester, som for eksempel Exhange Online og OneDrive for business.

Les mer om de ulike pakkene, eller abonnementene, på Microsoft sine sider.

Detaljer

Anbefalte pakker / abonnementer

  • Office 365 Business Premium – for brukere som kun skal kjøre Officeprogrammer på lokal pc. Innholder de fleste tjenestene innen den ordinære «Office-pakken» + Exchange Online + OneDrive for Business + Skype
  • Office 365 ProPlus – for brukere som skal kjøre Officepakken både i driftssentermiljø (FRONTDESK Workspace) og eventuelt også på lokal pc. Innholder de fleste tjenestene innen den ordinære «Office-pakken» + OneDrive for Business
  • Office 365 Enterprise E3 – for brukereom skal kjøre Officepakken både i driftssentermiljø (FRONTDESK Workspace) og eventuelt også på lokal pc. Innholder de fleste tjenestene innen den ordinære «Office-pakken» + Exchange Online + OneDrive for Business + Skype

Funksjoner / tjenester

Office-programmene
Med siste versjon av Office installert på datamaskinen og tilgang til Office Web Apps via internett får brukerne tilgang til Office på de fleste plattformer. Arbeid med verktøy du kjenner Bruk velkjente Office-verktøy som: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access.

E-post med Exchange
Kommunikasjon er det aller viktigste i et firma. Microsoft Exchange Online utnytter alle fordelene som nettsky byr på. Det er en e-post- og kalenderløsning som er tilgjengelig døgnet rundt, fra hvor som helst i verden – enten du har tilgang fra en PC med lokal Outlook-installasjon, nettleser eller mobiltelefon.

Forbedret kommunikasjon  gjennom Skype
Endre organisasjonen med neste generasjons kommunikasjonsfunksjoner, inkludert tilstedeværelse, direktemeldinger og omfattende elektroniske møter med lyd, video og web konferanser.

Intranett med SharePoint
Det å ta riktige beslutninger er enklere dersom det til enhver tid er tilrettelagt så alle har tilgang til viktig og oppdatert informasjon. Microsoft SharePoint Online tilbyr en meget sikker og enkel samarbeidsplatform for ansatte, partnere og kunder. Her kan de ansatte dele dokumenter, søke etter informasjon og opprette prosjektområder.

Datalagring i skyen
OneDrive for Business er et sted der du kan lagre, synkronisere og dele arbeidsfiler. Med OneDrive for Business kan du oppdatere og dele filene dine fra hvor som helst og arbeide sammen med andre på de samme Office-dokumentene samtidig.

Teamarbeid i Teams
Teams er det private sosiale nettverket til bedriften din som hjelper deg og teamene dine med å holde oversikten. Du kan starte samtaler, samarbeide om filer og organisere arbeidet rundt prosjekter, slik at du raskt kommer videre med dem

Fordeler og ulemper

Fordeler:- Effektiv lisensiering av Office-porteføljen
- Leie fremfor å eie Office-porteføljen
- Tilgjengelig på tjenesten
Ulemper:- Mangler effektiv backup av mail og fildata
- Bør utvides med sikkerhetstjenester

Priser

O365 Business PremiumO365 ProPlusO365 Enterprise E3
Pris: 101,40 kr/mndPris: 122,20 kr/mndPris: 187,50 kr/mnd

Produktsammenligning

Fagdata AS © 2020 | Personvern