«SIKKER Bedrift» – en komplett skyløsning. Les mer

FRONTDESK®- Sikker privat nettsky for bedrifter

FRONTDESK er en IT-driftsløsning for bedrifter som ønsker sin egen dedikerte nettsky for sikker tilgang til sine programmer og data. FRONTDESK er av Norges ledende private nettskyløsninger, og benyttes av hundretall bedrifter i Norge og Sverige.

I FRONTDESK flytter bedriften alle, eller enkelte, av sine programmer ut i sin egen sikre nettsky. Bedriften frigjør seg fra lokale servere og får fleksibiliteten i moderne skyløsninger, men kan benytte de samme programmene som før!

 

Ta kontakt

Litt eller alt

FRONTDESK er teknologisk bygget opp slik at du selv kan velge hvilke deler av IT-strukturen din skal ligge på en privat skyserver. Bare økonomisystemet eller kanskje alt. Løsningen kan integreres med skytjenester som feks Microsoft 365.

Du kan jobbe på et fullverdig eksternt skrivebord, eller bare få feks Visma publisert som et ikon på ditt lokale skrivebord.

 

Sodvin-Fagdata har igjen i 2021 kvalifisert og autorisert seg til høyeste sertifiseringen fra Citrix. Denne sertifiseringen bekrefter at vi innehar solid erfaring og meget god kompentanse på driftssenter-teknologien fra markedsledende Citrix.

 

Få din egen sikre nettsky!

Kontakt oss for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift opp i deres egen private nettsky.

    Fagdata AS © 2022 | Personvern