Business as usual - fra hjemmekontorer! Les mer

FD Sharefile – tar fildelingstjenester litt lenger!

FD Sharefile tar den tradisjonelle skylagrings- og fildelingstjensten til et helt nytt nivå, ved at den også legger til rette for sanntids samhandling. Selvfølgelig kan du sikkert nå filene dine, og dele data, fra en hvilken som helst enheten. I FD Sharefile kan du også øke produktiviteten gjennom automatisert arbeidsflyt, og samhandle med kunder og kolleger.

 

FD Sharefile – Sikker lagring, deling og synkronisering – uten restriksjoner

Få tilgang til, og del, dine filer og dokumenter med et par enkle klikk. Mulighet for ubegrenset lagring, en beleilig e-post plugin og muligheten for å sende store filer – uten å fylle opp e-posten – hjelper å øke produktiviteten. I tillegg beskyttes data under overføring og lagring gjennom avanserte kryptering.

 

Strømlinjeform samhandling med tilpasset arbeidsflyt og en kraftig Office365-integrasjon

Øk produktiviteten gjennom automatiserte arbeidsflyter som du selv tilpasser og kontrollerer. Gi sanntids tilbakemeldinger, etterspør godkjenninger og co-editer på det samme dokumentet. Du kan til og med få bindende e-signaturer helt sømløst – på en hvilken som helst enhet.

 

E-signatur

Citrix sin løsning for e-signatur, Rightsignature, er integrert tjeneste i Sharefile. Den er en del av pakken FD Sharefile Premium.

 

E-postkryptering

Sharefile sin plugin for Microsoft Outlook kan enkelt kryptere e-postmeldinger og automatisk konvertere et hvert vedlegg til Sharefile-linker.

 

 

Beskytt kunde- og forretningsinformasjon

Bank-nivå datakryptering sikrer filer under overføring og ved lagring. Med mer enn 25 tilpasningsmuligheter for sikkerhetsparametere, har man styrken til å hente tilbake tapte data og motvirke lekkasjer. To-faktor autentisering og «single sign-on» for utvidet sikkerhet.

 

FD Sharefile lagring i Norge eller EU

Man velger selv hvor data skal lagres. Du kan selv velge mellom Citrix sitt felles lagringssenter i EU, eller i Fagdata sitt sikre norske datasenter i «Green Mountain«.

 

Priser

Månedspris pr bruker er 149 kr både ved lagring i Norge og EU.

Ved lagring i EU er det ubegrenset lagringsplass

Ved lagring i Norge er det en lagringskvote pr bruker, med mulighet for utvidelse.

 

Fagdata AS © 2020 | Personvern