Skykick Cloud Backup

Når man kjøper Office 365 leveres ikke denne med backup. Da  er det viktig at man også kjøper backup avdataene som lagres i Microsoft sin sky.

Med Skykick Cloud Backup blir det tatt backup av en ubegrenset mengde data i SharePoint, OneDrive og Exchange! Og vel så viktig, det er svært enkelt og raskt å gjenskape data som det er tatt backup av.

Detaljer

Selv om Microsoft har gode rutiner for å ivareta data som lagres i skyen, så nytter ikke det når opp mot 75% av all datatap skyldes at brukeren selv har slettet filene. ​Data som slettes i Office 365 blir lagret i en «søppelboks» i en begrenset periode, før det slettes for godt. Det å gjenskape data i disse «søppelboksene» tar også lang tid.

Ubegrenset lagring

Ubegrenset backup av din Exchange, SharePoint og Onedrive for business, til en fast pris per bruker per måned.

Enkel setup

Ingenting å installere. Auto-discovery av mailbokser, SharePoint sites og Onedrive for Business-kontoer, gjør det enkelt å administrere din backup.

Ett-klikks «restore»

Lynrask søkefunksjon og ettklikks gjenopprettelse av tapt data. Løsningen respekterer rettighetene deres i Office 365, og ingen fil overskrives.

 

Passer til:

Alle bedrifter som benytter Microsoft Exchange Online, Microsoft Sharepoint Online eller Microsoft OneDrive for Business.

Fordeler og ulemper

Fordeler- Sikkerhet for lagrede data
- Enkelt
- Sentral administrasjon hos Fagdata
Ulemper- Ingen

Priser

Skykick - mailSkykick - OneDrive
Backup av e-post i MS Exchange OnlineBackup av fildata i MS OneDrive
Pris - 35 kr / mnd pr brukerPris - 35 kr / mnd pr bruker

Produktsammenligning

Fagdata AS © 2020 | Personvern