«SIKKER Bedrift» – en komplett skyløsning. Les mer

Tjenester

SIKKER Bedrift – en komplett skyløsning

I SIKKER Bedrift har vi samlet nøye utvalgte og supplerende tjenester i et enkelt og sikkert skykonsept, for å gi bedrifter en trygg og forutsigbar IT-hverdag. Med utgangspunkt i de markedsledende løsningene i Microsoft 365, har vi lagt til en rekke tjenester som ivaretar dagens sikkerhets- og supportbehov.

Les mer

Rå datakraft som en skytjeneste

Workstation Online er for brukere med behov ytelseskrevende grafikk levert som en tjeneste fra et driftssenter. Løsningen gir en unik brukeropplevelse på en enkel, skalerbar og kostnadseffektiv måte.

Les mer

Sikker fildeling og lagring

Sharefile tar sikker  fildeling og skylagring til et helt nytt nivå, og legger også til rette for sanntids samhandling. Sharefile er regnet som en verdens sikreste fildelingstjenester for bedrifter. Alle data beskyttes under overføring og lagring gjennom avanserte kryptering.

Les mer

Sikker elektronisk signering av dokumenter

Få et dokument signert i løpet av minutter! Hverdagen er digital, og tradisjonell håndskrevet signatur med penn på papir er i dag lite effektivt. Elektronisk signatur er den enkleste og raskeste måten å signere dokumenter på internett. Rightsignature er  en markedsledende løsning fra Citrix, og er utviklet med fokus på sikkerhet.

Les mer

IT-Sikkerhetstjenester for bedrifter

Vi leverer en komplett suite av tjenester for at du skal ha en sikrere IT-hverdag. Tjenestene strekker seg fra lokal sikring av enheter og sikring av identitet, til sikkerhet for e-post og internett-tjenester. Vi er eksperter på IT-sikkerhet, og leverer alt fra enkelttjenester til et bredt forsvar som dekker hele bedriftens eksponering mot omverdenen.

Les mer

Moderne Antivirus for bedrifter

FD Protect er neste-generasjons antivirus-løsning. Løsningen oppdager ikke bare skadelig programvare, men kan forhindre utnyttelse av sikkerhetshull og direkte angrep. Og skulle maskinen bli angrepet, ruller FD Protect automatisk tilbake manipulerte filer til normal tilstanden før hendelsen inntraff!

Les mer

Microsoft 365 / Office 365

Vi kan levere alle Microsoft 365 og Office 365 tjenester, til nøyaktig samme månedlige abonnementspris som Microsoft gjør selv! Tjenestene blir levert som en tjeneste fra Microsofts nettsky. Dette gir deg muligheten til å arbeide med de samme vante programmene fra hvor som helst, enten det er på PC’en, mobilen eller nettbrettet.

Les mer

FD Nettverk – Nettverk som en tjeneste

Nettverket i bedriften er bare noe som skal fungere! Bare logg deg på – med trådløst eller kabel – med PC eller telefon. La ekspertene håndtere oppdatering av brannmurer, VPN og firmwaren til AP’ene. Vår «Nettverk som tjeneste»-løsning er perfekt for bedrifter som vil ha et moderne og sikkert nettverk som bare virker.

Les mer

Sikker Utskriftsadministrasjon – Printix

Printix er en skytjeneste som endrer hele tankegangen rundt håndtering av utskrifter, både for brukerne og for selve printeradministrasjonen. Løsningen er bygget for den moderne skybaserte arbeidsplassen, og er litt som et Kinderegg; den gir glede til både IT-ansvarlig, de ansatte og ledelsen!

Les mer

Sikker Backup

Sodvin-Fagdata kan levere de fleste former for sikker backup! Vår suite av sikre cloud-backup løsninger kan ta sikkerhetskopier av alt fra enkelt dokumenter i Office 365 til store servermiljøer.
Våre løsninger kan tilpasses de fleste bedrifter. Uansett ditt behov, kan vi sikre din backup som en ren nett-tjeneste.

Les mer

Digitale møterom

Digitale møter er den nye normen, og digitale møterom er blitt den nye standarden. Stadig flere bedrifter ønsker nå å oppgradere sine møterom med digitale møteromsløsninger. Oppsett av videokonferanseutstyr med kamera, høytalere og mikrofoner blir en naturlig del av rommet. I tillegg til en eller to store skjermer.

Les mer

Fagdata AS © 2022 | Personvern