Business as usual - fra hjemmekontorer! Les mer

Tjenester

Datakraft som en skytjeneste

FRONTDESK Workstation Online er designet for den ytelseskrevende mobile arbeidsplassen. Løsningen gir en unik brukeropplevelse på en enkel, skalerbar og kostnadseffektiv måte.

Les mer

Sikker fildeling og lagring

Sharefile tar sikker  fildeling og skylagring til et helt nytt nivå, og legger også til rette for sanntids samhandling. Sharefile er regnet som en verdens sikreste fildelingstjenester for bedrifter. Alle data beskyttes under overføring og lagring gjennom avanserte kryptering.

Les mer

IT-Sikkerhetstjenester for bedrifter

Vi leverer en komplett suite av tjenester for at du skal ha en sikrere IT-hverdag. Tjenestene strekker seg fra lokal sikring av enheter og sikring av identitet, til sikkerhet for e-post og internett-tjenester. Vi er eksperter på IT-sikkerhet, og leverer alt fra enkelttjenester til et bredt forsvar som dekker hele bedriftens eksponering mot omverdenen.

Les mer

Sikker elektronisk signering av dokumenter

Få et dokument signert i løpet av minutter! Hverdagen er digital, og tradisjonell håndskrevet signatur med penn på papir er i dag lite effektivt. Elektronisk signatur er den enkleste og raskeste måten å signere dokumenter på internett. Rightsignature er  en markedsledende løsning fra Citrix, og er utviklet med fokus på sikkerhet.

Les mer

Moderne Antivirus for bedrifter

FD Protect er neste-generasjons Antivirusløsning. Løsningen oppdager ikke bare skadelig programvare, men kan forhindre utnyttelse av sikkerhetshull og direkte angrep. Og skulle maskinen bli angrepet, ruller FD Protect automatisk tilbake manipulerte filer til normal tilstanden før hendelsen inntraff!

Les mer

Nettverk som en tjeneste

Nettverket i bedriften er bare noe som skal fungere! Bare logg deg på – med trådløst eller kabel – med PC eller telefon. La ekspertene håndtere oppdatering av brannmurer, VPN og firmwaren til AP’ene. Vår «Nettverk som tjeneste»-løsning er perfekt for bedrifter som vil ha et moderne og sikkert nettverk som bare virker.

Les mer

Microsoft 365 / Office 365

Vi kan levere alle Microsoft 365 og Office 365 tjenester, til nøyaktig samme månedlige abonnementspris som Microsoft gjør selv! Tjenestene blir levert som en tjeneste fra Microsofts nettsky. Dette gir deg muligheten til å arbeide med de samme vante programmene fra hvor som helst, enten det er på PC’en, mobilen eller nettbrettet.

Les mer

Sikker Backup

Backup er forsikringen din dersom noe utforutsatt skulle skje. Fagdata leverer flere backupløsninger for å dekke bedriftenes ulike behov.

Les mer

Konsulentbistand og rådgivning

Fagdata tilbyr konsulentbistand og rådgivning til bedrifter med eget IT-driftsmiljø, samt generell lokal bistand med skrivere, pc’er og nettverksutstyr.

Les mer

Fagdata AS © 2020 | Personvern