Business as usual - fra hjemmekontorer! Les mer

Tjenester

ShareFile

FRONTDESK Private Cloud – privat nettsky

FRONTDESK Private Cloud, er en IT-driftsløsning for bedrifter som ønsker sin egen dedikerte nettsky for sikker tilgang til sine programmer og data. Få fleksibiliteten i moderne skyløsninger, men behold, om ønskelig de samme programmene, filstrukturene og rutinene som tidligere!

Les mer
Workstation Online

FRONTDESK Workstation Online

FRONTDESK Workstation Online er designet for den ytelseskrevende mobile arbeidsplassen. Løsningen gir en unik brukeropplevelse på en enkel, skalerbar og kostnadseffektiv måte.

Les mer

Sikkerhetstjenester

I en IT-verden der pålogginger og data ligger spredd på forskjellige steder, er tilgjengeliggjort for brukere i «farta» og må kunne nås via alle typer enheter, er det viktig å ta en pust i bakken og vurdere sikkerheten.

Les mer
e-post

E-post

Vi tilbyr en unik e-posttjeneste som bygger på Microsoft sin markedsledende Microsoft Exchange, men der all datadrift og lagring er i Norge.

Les mer
Office 365

MS Office 365

Office 365 er et bærbart kontor som gir tilgang på enhver enhet, hvor som helst og når som helst. Velg mellom ulike planer tilpasset bedriftens behov.

Les mer

Cloud Backup

Backup er forsikringen din dersom noe utforutsatt skulle skje. Fagdata leverer flere backupløsninger for å dekke bedriftenes ulike behov.

Les mer

Fagdata AS © 2020 | Personvern