«SIKKER Bedrift» – en komplett skyløsning. Les mer

Rightsignature – Sikker elektronisk signering av dokumenter

Hverdagen er digital, og tradisjonell håndskrevet signatur med penn på papir er i dag lite effektivt. Elektronisk signatur er den enkleste og raskeste måten å signere dokumenter på internett.

Rightsignature er  en markedsledende løsning fra Citrix, og er utviklet med fokus på sikkerhet. Rightsignature er bygget inn som en tjeneste i FD Sharefile.


Hva er egentlig elektronisk signatur?

E-signatur erstatter din fysisk håndskrevne signatur, og er en digital bekreftelse på lik linje med en signatur på et dokument. En e-signatur gjør det enklere og mer praktisk å kunne godkjenne digitale dokumenter på en sikker måte.


Hvorfor e-signatur?

Kutt administrasjonstiden med opptil 93% med e-signatur. Å få en tradisjonell fysisk signatur er en omstendelig prosess. Dokumentet sendes ofte som vedlegg til en e-post (en e-post som kanskje burde vært sendt kryptert?). Mottaker må laste ned vedlegget, skrive ut, fysisk signere, skanne og så sende tilbake via e-post (også denne kanskje kryptert). Dette tar tid.


Få et dokument signert i løpet av minutter!

Enkelt å sende

Last opp dokumenter og avtaler du allerede bruker. Bruk «drag-and-drop» for hvilke felter du vil at mottaker skal fylle ut, og send enkelt via e-post.

Enkelt å signere

Slutt å sende e-poster med vedlegg, der mottaker må skrive ut dokumentet, fysisk signere, skanne og sende tilbake. Rightsignature veileder mottaker gjennom signeringsprosessen, og gjør det enkelt og intuitivt å signere.

Signer fra hvor som helst

Se gjennom, send og signer dokumenter på en hvilken som helst enhet. PC, nettbrett eller smarttelefon! Nå mottakeren der den er.


Rightsignature – med profesjonell «branding» – skaper trygghet

Tilpass farger, logo og bilder for å styrke mottakers trygghet og gjenkjenning av ditt selskap.


Rightsignature er kraftig nok for din mest komplekse arbeidsflyt

Rightsignature kan benyttes som en stand-alone e-signaturtjeneste, hvor bedriften kun håndterer selve signeringsflyten gjennom FD Sharefile. Den mest forretningseffektive vil være å benytte Rightsignature som en del av arbeidsflyten i FD Sharefile. Da kan man lage tilpassede automatiserte arbeidsflyter, der e-signaturen blir en del automatisk del av etablert forretningsprosess.

Rightsignature leveres som en utvidet funksjon i Sharefile, der den er inkludert i pakke Sharefile Premium.Sikkerhet på «bank-nivå»

Dine data er sikret med opptil 256-bit SSL kryptering både under sending og ved lagring


Sikker autentisering

Passordbeskyttet pålogging, SHA-2 digitale fingeravtrykk, biometrisk datafanging mm.


Juridisk bindende e-signaturer

Elektroniske avtaler har samme juridiske gyldighet som penn-og-papir dokumenter, når de er utført i samsvar med lover om e-signatur.


Priser

Månedspris pr bruker er 239 kr for Sharefile med Rightsignature.

(Brukere som allerede har Sharefile, oppgrader kun dagens lisens, og betaler mellomlegget opp til 239 kr for Sharefile med Rightsignature).

Fagdata AS © 2022 | Personvern