«SIKKER Bedrift» – en komplett skyløsning. Les mer

Nettverksløsninger – standardiserte pakkeløsninger eller skreddersøm

Nettverksløsninger levert av Fagdata – hva betyr det for din bedrift?

Fagdata kan skreddersy nettverksløsninger basert på prefinert spesifikasjon eller levere standardiserte pakkeløsninger. Vi har medarbeidere med unik nettverkskompetanse og innehar sertifiseringer på blant annet utvalgt produktserier fra Cisco og Fortinet.

 

Standardpakke – Komplett trådløst nettverk – basestasjoner, switch og brannmur

Vi tilbyr en standardisert løsning for trådløse nettverk med basestasjoner, switch og brannmur. Løsningen kan skaleres etter bedriftens størrelse, dekningsområde i kontorlandskap og omfang av nett-trafikk. Fordelen med standardpakkene våre er at vi har kjenner komponentene i løsningen svært godt, vil har den samme løsningen hos mange bedrifter og vi har reservelager dersom det oppstår en uforventet situasjon.

 

Løsningen består pt av følgende hovedkomponenter:

Brannmur – Fortigate

Sentralt i løsningen er brannmuren. Denne overvåker og filtrerer alle data som kommer inn i og går ut av nettverket. Brannmuren vi anbefaler har også mulighet for å sette opp trådløse nettverk. Ofte brukt er både et lukket trådløst firmanett og et åpent gjestenett.

 

Switch – HP

Switch er en nettverkskomponent som styrer datatrafikk mellom ulike noder i et nettverk, slik som pc, skriver og internettforbindelse. Switchene Fagdata  anbefaler har administrasjonsgrensesnitt, er vifteløse og har gigabit-hastighet. Leveres med ønsket antall porter (utganger).

 

Basestasjon – Cisco Air

Det settes opp et eller flere aksesspunkter avhengig av området det trådløse nettverket skal dekke. Dekningsområdet pr aksesspunkt vil variere avhengig av lokalenes utforming og hindringer (vegger osv).

 

Sentral administrasjon av nettverket

Både brannmur og switch vil kunne fjernadministreres fra Fagdata sitt driftssenter. Dette vil kunne effektivisere drift og vedlikehold, og gi en høyere opptid.

 

Teknisk befaring, installasjon og konfigurering av utstyr vil kunne utføres av produktsertifiserte teknikere..

 

Har du spørsmål rundt våre nettverksløsninger for din bedrift? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

 

 

Fagdata AS © 2022 | Personvern