«SIKKER Bedrift» – en komplett skyløsning. Les mer

Konsulentbistand og rådgivning for bedriftens lokale IT-miljø

Bistand og veiledning i forbindelse med bedriftens eget lokale IT-utstyr

Selv om de fleste bedrifter nå har en eller flere IT-tjenester i skyen, er det ikke alle som vil eller kan basere seg på rene skytjenester eller sette ut eget servermiljø i skyen. Disse bedriftene vil vi fremdeles bistå, og vi har full fokus på konsulentbistand og tjenester for dem med egne IT-driftsmiljø. De som har tatt skrittet ut i skyen, trenger uansett bistand med skrivere, pc’er og nettverksutstyr i sine kontorlokaler.

Fagdata er kjent for å ha et svært godt og velorganisert support- og konsulentapparat. Dette er et område som stadig trekkes frem av våre kunder, når vi gjennomfører periodevise status og oppfølgingsmøter.

 

HelpDesk

Vår standard HelpDesk består av 5 dedikerte medarbeidere, som alle har lang erfaring med løsningene vi leverer. I tillegg har vi en andrelinje support med høyt kvalifiserte produkteksperter. Vår HelpDesk har fjernadministrasjon av våre kunders lokale IT-miljø, og kan fjernstyre og overvåke de fleste tjenester og prosesser.

 

Fjerndriftsavtaler

Vi har ulike avtaler for å drifte og administrere lokale IT-miljø. I tillegg til å tilby ordinær support og responstidsgarantier, tilbys «morning check» av servere og fjernoppdatering av operativsystem og annen systemprogramvare.

 

Oppdrag

Våre konsulenter utfører årlig mer enn tusen konsulentoppdrag ute hos våre kunder. Dette er både planlagt bistand med implementering av nye tjenester og maskinvare, personlig brukerstøtte og generell opplæring.

 

Rådgivning

Vi har lang erfaring med IT-drift i norske bedrifter, og har stort fokus på effektivisering gjennom riktig bruk av teknologi. Flere av våre konsulenter har også bred kjennskap til forretningssystemer, blant annet fra Visma Software.

En ting er å kunne bistå med IT-utfordringene bedriften har i dag, det kan forhåpentligvis de fleste i vår bransje. Noe helt annet, og mye av den virkelige verdien i et samarbeid, er å kunne bistå bedriften med å effektivisere gjennom smart bruk av IT. Vi  hjelper bedriften å posisjonere seg i forhold til en IT-verden som stadig går videre, med nye muligheter for sikrere og mer effektiv IT.

 

Ønsker du å vite mer om hva vi kan bistå din bedrift med? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Fagdata AS © 2022 | Personvern