«SIKKER Bedrift» – en komplett skyløsning. Les mer

Kom igang med Microsoft Teams

Mange av oss sitter nå på hjemmekontorer rundt om i landet, og prøver å jobbe så effektivt vi kan. Da er Microsoft Teams et fantastisk verktøy.

Microsoft Teams er samhandlingsverktøyet vi trenger nå. Det gir oss muligheter til chatte med kollegaer, ringe og ha videosamtaler.

Setter man om grupper eller «Team» som Microsoft kaller det, kan man kommunisere på tvers. Sende beskjeder på tvers, ha telefon- og videokonferanser. I konferanser kan man dele skjermer og applikasjoner.

For oss i Fagdata er Microsoft Teams uunnværlig i disse dager!


Installer skrivebordsklienten av Microsoft Teams

Microsoft Teams ligger med i mange av Office365-pakkene. Da er det bare å følge installasjonsoppsettet på våre nettsider.

De som har Office365-pakkene Business Premium og E3 kan laste ned skrivebordsklienten til Microsoft Teams direkte. Brukere av Office365 ProPlus må kontakte Fagdata.


Kom i gang med Teams

For raskt å komme i gang med Teams har vi laget en enkel guide for de viktigste funksjonene. Dersom dere trenger mer hjelp eller vil finne ut av andre funksjoner, kan vi absolutt anbefale at dere bruker «Hjelp-funksjonen» i programmet. Den er bra, og har også mange gode «how-to» videoer.

Fagdata AS © 2022 | Personvern