«SIKKER Bedrift» – en komplett skyløsning. Les mer

Hardware hos Sodvin-Fagdata

Leveranse av bedriftsoptimalisert IT-utstyr

Vi leverer nesten alt en moderne bedrift trenger av IT-utstyr og hardware-utstyr.

For at en IT-løsning skal være optimal, er det nødvendig å levere gode brukeropplevelser. Derfor tilstreber vi oss å levere kvalitet helt frem til sluttbruker.

​Vårt mål er at våre kunder skal kunne henvende seg til oss for alle anskaffelser innen IT. Vi har gjennom årene fått erfaring med svært mye variende IT-utstyr, og derav opparbeidet en «best practise» innen de fleste områder.

Vi har erfarne konsulenter som kan bistå med rådgivning, implementering og vedlikehold av alt lokalt utstyr, og våre teknikere er sertifisert på maskinvare fra de ledende produsentene.

Klargjøringstjenesten av nye maskiner er en høyt verdsatt tjeneste for våre kunder. Maskiner anskaffet via oss blir installert med ønsket programvare og brukerprofiler, renset for unyttig programvare og oppdatert med siste versjon av alle «Updater og fixer».

Lukket netthandel for våre avtalekunder

Vi har en egen netthandelsløsning som er knyttet direkte opp mot våre fremste leverandører, og gir dere mulighet til å handle fra et stort vareutvalg med oversikt over lagerstatus.

Dette er en lukket netthandelsløsning kun for kunder av Fagdata. Når du er logget inn vil du se dine priser, lagerstatus og egen historikk. Logg inn.

Eksempler på datautstyr Fagdata leverer

IGEL tynne klienter – kan administreres fra vårt driftssenter

IGEL Technology er et tysk konsern som er verdensledende innen tynnklient-løsninger. Vi vurderer tynnklientene fra IGEL som markedets mest optimale tynnklienter mot eksterne driftsløsninger som for eksempel FRONTDESK® Workspace.

Tynnklientene fra IGEL kan 100% sentral administrasjon fra vårt driftssenter. Klientene settes opp i driftssenterets administrasjonskonsoll, og kan derav fjernsupporteres på alle nivåer fra enkel brukersupport til full reinstallasjon av operativsystem. Dette gjør at vi kan ha full kontroll på alle klienter.

Oppsett og håndtering av klienter i administrasjonskonsollet belastes med en månedlig lisensavgift (FD Managed IGEL), og forutsetter at kundens lokasjon har en Ethernet-linje (direktelinje) til vårt driftssenter.

 

Har du spørsmål rundt noen av våre produkter og hva som passer for din bedrift? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Fagdata AS © 2022 | Personvern