«SIKKER Bedrift» – en komplett skyløsning. Les mer

Fordeler med Printix – sett fra en IT-ansvarlig

Hvis du ser etter en enklere og smartere måte å administrere bedriftens utskriftsmiljø, så tilbyr Printix sin skybaserte tjeneste en ideell løsning for sikker utskrift og intelligent utskriftsadministrasjon.

Når brukerne trykker «Skriv ut» så burde de ha mulighet til å hente utskriftsjobben med minst mulige utfordringer. Printix muliggjør en sømløs utskriftsløsning som tar bort stresset fra administrasjon av utskriftsmiljøet.


Hvorfor velge Printix?

Ved bruk av Printix blir utskrift automatisert gjennom en skybasert tjeneste. Dette betyr at det ikke lenger er behov for printservere, som igjen gir en reduksjon av kostnader og tid knyttet til drift og vedlikehold av printservere.

Printix fjerner også behovet for å legge til eller vedlikeholde ytteligere infrastruktur og databaser. Istedet blir utskriftskøer og drivere administrert sentralt. Brukernes default konfigurasjoner blir opprettholdt, som gjør at Printix enkelt kan rulles ut i brukermiljøet.

Det er ikke behov for å erstatte eksisterende skrivere, ettersom Printix er kompatibel med alle merker av skrivere og modeller. Løsningen er priset som SaaS-applikasjon, som gjør at bedriften heller ikke trenger å gjøre andre investeringer for å få fullt utbytte av Printix.

Brukeropplevelsen er gjort enda enklere for ansatte og gjestebrukere med mulighetene for å bruke BYOD-utstyr og fjernutskrift, noe som utvider brukerens utskriftsmuligheter til utenfor kontorets fire vegger. Printix er integrert med Microsoft Azure AD, Google G Suite eller eksisterende Active Directory. Brukerne kan da skrive ut fra enhver lokasjon og enhver enhet, og når de er klare kan de bruke smarttelefonen til å skrive ut, hente og løpe av gårde!

Sikring og kryptering av dokumenter er essensielt for å imøtekomme personvern og datakompatibilitets regulativer. Printix garanterer at utskrift av dokumenter er sikkert og beskyttet innen det lokale nettverket. Ingen dokumenter blir «dyttet» utenfor kundens LAN, noe som også forsikrer at internettrafikken ikke øker.

Printix sin Power BI-løsning suppler kunden med nyttige data. Dette tillegget er designet for å gi innsikt i utskriftsbruk med statistikk på brukere og enheter, skrivere, skriverkøer, lokasjoner og historiske data.

Fagdata har inngått partnerskap med Printix for å kunne gi bedrifter i Norge bistand med implementering og brukerstøtte fra en lokal servicepartner.


Flytt printtjenesten ut i skyen!

Les mer om sikker utskriftsadministrasjon igjen Printix.

Fagdata AS © 2022 | Personvern