«SIKKER Bedrift» – en komplett skyløsning. Les mer

Fordeler med Printix – sett fra brukeren

Utskrift skal være enkelt. Tenk om du fikk tilgang til alle bedriftens skrivere og din egen hjemme – fra hvor som helst, og med den pc’en, nettbrettet eller mobilen du ville?

Tenk om når du kom på kontoret, bare kunne gå bort til skriveren, løfte telefonen og starte alle utskrifter du har sendt til skriveren siden sist?

Dette er mulig med Printix!

Printix er IT-ansvarligs drøm. Dette har vi skrevet om i en annen artikkel, men for deg som bruker er løsningen også en befrielse!

Mange sitter ikke lenger med maskinen logget på det lokale nettverket, men bruker et mangfold av skytjenester. Da er det ikke alltid like lett å få tilgang til skriverne i nettverket på kontoret. I hvertfall ikke andre skrivere enn den som satt opp mot din dedikerte maskin.

Printix er en skybasert løsning som automatisk autentiserer deg, og gir tilgang til alle de skriverne du trenger. Ettersom den er skybasert trenger ikke skriverne være knyttet til din maskin – men mot din bruker! Det betyr at du kan logge deg på og skrive ut fra enhver maskin, nettbrett og smarttelefon! Du slipper også alle disse tekniske utfordringene med drivere og oppdatering av dem!

«Secure Print» og «Follow-me-print» er tjenester mange ønsket. Løsninger der utskriftene først kommet når du har identifisert deg ved skriveren. Dette er flott løsninger som på den ene siden styrker dokumentsikkerhet og på den andre siden er bra for miljøet og bedriftens utskriftkostnader ved at unødvendige utskrifter ikke «hentes» fra skriveren. Ulempen har ofte vært at disse løsningene er dyre og krever bestemte skrivere fra bestemte produsenter.

I Printix er dette en standard som kan settes for alle utskrifter – til alle skrivere. Du åpner appen på mobilen, og «slipper» de utskriftene du vil fra køen din.


Du kan skrive ut på flere måter

Skriv ut

Dokumentet blir skrevet ut umiddelbart og direkte på den valgte skriveren

Skriv ut senere

Dokumentet blir skrevet ut når du identifiserer deg på skriveren. Perfekt til konfidensiell utskrifter.

Skriv ut hvor som helst

Når du velger utskrift hvor-som-helst (Anywhere) legger dokumentet seg i din utskriftskø, og kan «hentes» på den skriveren du identifiserer deg på. Dette er standard for alle utskrifter gjort fra utenfor bedriftens lokale nettverk.

Flytt printtjenesten ut i skyen!

Les mer om sikker utskriftsadministrasjon igjen Printix.

Fagdata AS © 2022 | Personvern