«SIKKER Bedrift» – en komplett skyløsning. Les mer

Ekstrem datakraft som en ren skytjeneste

Digitaliseringen av samfunnet, alt fra data og informasjon til arbeidsprosesser og opplevelser, stiller stadig høyere krav til datakraft og prosesseringskapasitet. FRONTDESK Workstation Online kan levere ekstrem datakraft som en ren skytjeneste – til de enhetene vi allerede bruker i hverdagen.

På byggeplassen navigerer entreprenører og kunder store og oppdaterte datamodeller direkte på et nettbrett. VR og AR er allerede et verktøy i alt fra oljebransjen til handelsstanden. Kunstig intelligens og statistisk og logisk analyse av big data tilfører verdier i beslutningsprosesser, for ehandel og industrien.

Alt krever en datakraft, som frem til nå har vært forbeholdt virksomheter med økonomi til å investere i egne maskiner og egen programvare.

Sammen med Citrix, Nvidia og Nutanix leverer Fagdata nå en Virtual Desktop Infrastructure-løsning der datakraft og prosessorkapasitet, også for spesielle formål, leveres som en tjeneste fra skyen. Mens man tidligere var låst til store, fysiske arbeidsstasjoner for å gjennomføre krevende oppgaver, holder det i dag med laptop’en eller nettbrettet du allerede benytter.

Fagdata sin FRONTDESK Workstation Online-infrastruktur er etablert i datasenteret Green Mountain, NATOs tidligere ammunisjonslager på Rennesøy i Rogaland. Løsningen er sikker, miljøvennlig og norsk.

I samarbeidet med Green Mountain har vi hatt fokus på stabil drift og enkelt skalering, både opp og ned. Løsningen tilfredsstiller de kravene en kunde setter når de outsource’er virksomhetskritiske prosesser eller lagrer verdifull informasjon eksternt. Den gir god kostnadskontroll, er enkel å administrere – og sikrer akkurat den kapasiteten du trenger, når du trenger den.

Noen fordeler med FRONTDESK Workstation Online

Noen bransjer og prosesser som kan redusere kostnader og øke kvaliteten i leveransene med FRONTDESK Workstation Online:

Fagdata AS © 2022 | Personvern