Business as usual - fra hjemmekontorer! Les mer

Blogg

Viktigheten av IT-sikkerhet på hjemmekontoret!

Forsøkene på svindel og datainnbrudd har virkelig blusset opp i disse dager. Vi skrevet litt om dette for et par uker siden, men vi ønsker å repetere. Det er nå en økende strøm av e-poster med skadelig innhold, forsøk på økonomisk svindel og mistenkelige forsøk på innlogging på tjenester.

Sentinelone

Hvorfor trenger vi en ny generasjon av Anti-virus?

Vi har alle en Anti-virusløsning installert på pc’en. Den kjører i bakgrunnen, med faste oppdateringer og skanninger. Er tradisjonell Anti-virus fremdeles bra nok, eller er den bare en falsk trygghet?

Sentinelone

Tradisjonelle Anti-virus virker ikke lenger!

Vi er over i nytt tiår, og teknologien går fremover. Litt for fort vil noen mene, men hackerne gnir seg i hendene. Hver dag oppdages over 350.000 nye virus eller mutasjoner av de forrige.

Hvorfor effektivisere ved bruk av e-signatur?

Bedrifter ønsker å bli mer og mer «papirløse», og vi prøver å effektivisere og digitalisere så mange prosesser som mulig. En tidkrevende prosess som enkelt kan moderniseres, er signering av dokumenter.

Kom igang med Microsoft Teams

Mange av oss sitter nå på hjemmekontorer rundt om i landet, og prøver å jobbe så effektivt vi kan. Da er Microsoft Teams et fantastisk verktøy.

Microsoft Teams er samhandlingsverktøyet vi trenger nå. Det gir oss muligheter til chatte med kollegaer, ringe og ha videosamtaler.

svakt passord

9 tegn på at passordet ditt er for svakt

Passord er førstenivå av sikkerhet for å hindre uautorisert tilgang til en tjeneste eller maskin. Det er viktig å lage sterke og godt oppbygde passord for hver eneste konto på maskinen, og for hver eneste tjeneste i skyen.

E-post svindel

E-postsvindler som spiller på frykt

Vi får alle med jevne mellomrom e-poster der avsender sier de har kontroll på e-posten din, pc’en din osv. Dette kan virke skummelt fordi de i mange tilfeller også gjengir gamle passord du har benyttet! Ta det med ro, svindlerne spiller kun på frykt. De har ingenting.

De viktigste hurtigtastene i Windows 10

Hurtigtaster hjelper deg å jobbe litt mer effektivt, og er kort og godt en kombinasjon av taster som gjør at du kan utføre en handling på PC-en mye raskere enn om du bruker mus.

Majoriteten av anti-virusappene til Android holder ikke mål!

AV Comparatives, et av verdens mest anerkjente testsentre for sikkerhetsløsninger, har nylig publisert 2019-versjonen av sin test av anti-virusapper til operativsystemet Android. Her har de testet 250 ulike anti-virusapper tilgjengelig i Google Play Store. Resultatene er skremmende!

Fagdata AS © 2020 | Personvern