Business as usual - fra hjemmekontorer! Les mer

Blogg

Sentinelone

Tradisjonelle antivirus virker ikke lenger!

Vi er over i nytt tiår, og teknologien går fremover. Litt for fort vil noen mene, men hackerne gnir seg i hendene. Hver dag oppdages over 350.000 nye virus eller mutasjoner av de forrige.

Office 365

Office 365 endrer navn til Microsoft 365

Microsoft har i disse dager gjennomført en navneendring på deler av tjenesteporteføljen Office 365. Office 365-abonnementene for små- og mellomstore bedrifter, samt Office 365 ProPlus blir nå Microsoft 365. Hva betyr dette for deg?

3 nye funksjoner i Microsoft Teams du må starte med!

De fleste at oss tilbringer nå mye av tiden på Microsoft Teams, og tjenesten er blitt den viktigste kommunikasjonstjenesten for majoriteten av våre kunder. Det har kommet noen kjekke funksjoner som absolutt kan være verdt å prøve!

Viktigheten av IT-sikkerhet på hjemmekontoret!

Forsøkene på svindel og datainnbrudd har virkelig blusset opp i disse dager. Vi skrevet litt om dette for et par uker siden, men vi ønsker å repetere. Det er nå en økende strøm av e-poster med skadelig innhold, forsøk på økonomisk svindel og mistenkelige forsøk på innlogging på tjenester.

Hvorfor effektivisere ved bruk av e-signatur?

Bedrifter ønsker å bli mer og mer «papirløse», og vi prøver å effektivisere og digitalisere så mange prosesser som mulig. En tidkrevende prosess som enkelt kan moderniseres, er signering av dokumenter.

Kom igang med Microsoft Teams

Mange av oss sitter nå på hjemmekontorer rundt om i landet, og prøver å jobbe så effektivt vi kan. Da er Microsoft Teams et fantastisk verktøy.

Microsoft Teams er samhandlingsverktøyet vi trenger nå. Det gir oss muligheter til chatte med kollegaer, ringe og ha videosamtaler.

svakt passord

9 tegn på at passordet ditt er for svakt

Passord er førstenivå av sikkerhet for å hindre uautorisert tilgang til en tjeneste eller maskin. Det er viktig å lage sterke og godt oppbygde passord for hver eneste konto på maskinen, og for hver eneste tjeneste i skyen.

E-post svindel

E-postsvindler som spiller på frykt

Vi får alle med jevne mellomrom e-poster der avsender sier de har kontroll på e-posten din, pc’en din osv. Dette kan virke skummelt fordi de i mange tilfeller også gjengir gamle passord du har benyttet! Ta det med ro, svindlerne spiller kun på frykt. De har ingenting.

De viktigste hurtigtastene i Windows 10

Hurtigtaster hjelper deg å jobbe litt mer effektivt, og er kort og godt en kombinasjon av taster som gjør at du kan utføre en handling på PC-en mye raskere enn om du bruker mus.

Ekstrem datakraft som en ren skytjeneste

Digitaliseringen av samfunnet, alt fra data og informasjon til arbeidsprosesser og opplevelser, stiller stadig høyere krav til datakraft og prosesseringskapasitet. FRONTDESK Workstation Online kan levere ekstrem datakraft som en ren skytjeneste – til de enhetene vi allerede bruker i hverdagen.

Fagdata AS © 2020 | Personvern